Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Elke vrijdag en zaterdag wordt de oven op de Wilhelminastraat 13 opgestookt. Bakker Nico houdt niet van verkwisting en bakt daarom bewust op bestelling naast een vast assortiment iedere week ook wat verrassend lekkers. Het brood is ongesneden en ik verpak uw bestelling in papieren zakken, neemt u zelf een tas mee? U kunt bij het online afrekenen aangeven op welke dag u wenst af te halen. Uw bestelling ligt dan klaar zichtbaar met een etiket met daarop uw naam, bestelling en dag van het afhalen. U ontvangt ook na betaling een bevestiging met deze gegevens per e-mail.

Bestellen voor vrijdag

Bestellen voor vrijdag kan tot donderdagochtend 9.00 uur. Het afhaalmoment is vrijdag van 11.00 - 15.00 uur.

Bestellen voor zaterdag

Bestellen voor zaterdag kan tot vrijdagochtend 9.00 uur. Het afhaalmoment is zaterdag van 10.00 - 14.00 uur.
Uitverkocht
 8,50

Een traktatie bij het Paasontbijt…of de koffie!

Uitverkocht
 5,85

Hoeveel geluk kan er in een brood zitten?

Uitverkocht
 5,75

Walnoten-Vijgenbrood

Uitverkocht
 5,95

Heerlijk belegd met een boerenkaas of likje roomboter

Uitverkocht
 3,50

Rozemarijn-zeezout focaccia hartstikke lekker!

Uitverkocht
 2,80

Dit broodje wordt op de bodem van de oven (de vloer) gebakken, vandaar de naam.

Uitverkocht
 3,25

Ciabatta krokant gebakken, ik bak ze of met olijven of met pomodori.

Uitverkocht
 3,50

Volkorenbrood met 90% water

Uitverkocht
 3,60

Een echte Franse boule op basis van roggedesem.

 2,25

Knapperig Frans stokbrood

Uitverkocht
 3,60

Lekkerste Speltbrood met desem

 

Uitverkocht
 3,60

Gevuld met geroosterde zaden en pitten.

Uitverkocht
 3,75

Verrukkelijk brood op basis van desem, geweekte havervlokken en stroop

Uitverkocht
 1,85

Traditioneel koekje uit Engeland, gegeten bij de thee als de kinderen uit school komen.

Uitverkocht
 1,85

Favoriet van Bakker Nico, overheerlijke mega zachte & luchtige kaneelbroodjes